fbpx

IRAH opfører nyt album i en unik konstellation

Foto: Jakob Steen

I maj måned landede dream-pop duoens andet album, som de tager med sig rundt på flere af landets spillesteder i løbet af efteråret – blandt andet Musikkens Hus i Aalborg, hvor bandet har en særlig overraskelse i ærmet.

Stine Grøn og Adi Zukanovićs aka IRAH har i flere år markeret sig som et af de mest interessante navne på den danske musikscene. Med et atmosfærisk, alternativt og konstant grænsebrydende lydunivers har de to musikere imponeret med debut-albummet Into Dimensions (2016) og senest med opfølgeren Diamond Grid.

Duoen tager deres nye album med sig på turné i efteråret, og her kan du blandt andet opleve numre som “Unity of Gods”, “Siu Hinama” og “Cinematic” i en helt særlig konstellation. Når bandet rammer Musikkens Hus i december, er det nemlig i samarbejde med 22 strygere fra Aalborg Symfoniorkester.
IRAHs musik har en naturlig storladen fornemmelse, og musikken bliver ofte eleveret til noget universelt, der gennem de trance-lignende arrangementer virkelig får lov til at omfavne lytteren. Derfor er samarbejdet med symfoniorkestret oplagt og vil højst sandsynligt bringe nye interessante facetter til musikken i en symfonisk, følelsesladet og medrivende rejse. Den unikke koncertoplevelse finder sted i Musikkens Hus i Aalborg den 13. december.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com