fbpx

Karrusel annoncerer 4 nye navne og fuldender hermed festivalprogrammet

Foto: CHINAH // Ursula Marcussen

Festivalen Karrusel genopstår i år på Refshaleøen fra den 30. til 31. august.

Den første københavnske version af festivalen Karrusel løber i år af stablen i slutningen af august dybt inde i skoven på Refshaleøen. Ud over hovednavne som Dixon, Bremer/McCoy og Victor Ruiz er B From E, DJ-duoen Proper, Simon Ahà og ikke mindst indie-pop trioen CHINAH tilføjet til line-uppet i dag.

Frej Levins B From E vil med sine groovy houserytmer levere en stemningsfuld oplevelse i skoven under åben himmel, alt imens klubmusik duoen Proper vil formå at skrue op under skovbunden på Refshaleøen selv ved højlys dag – og de er dermed begge to med til at understrege det dansable, som er i fokus på festivalen.

Hvis ikke dette var nok til at give en lyst til en svingom blandt træer og buske i skoven på Refshaleøen, vil Simon Ahàs samling af dansemusik fra hele verden helt sikkert gøre det. Med sin kendskab til kwaito – en vokalbaseret udgave af housemusik vil skoven og den lune luft, som kendetegner slut-august i Danmark hurtigt forsvinde, og man kan komme til at finde sig selv i Sydafrika i 90’erne.

Sidst, men ikke mindst kan man opleve det dynamiske indie-pop band CHINAH, som uden tvivl vil kunne gøre en tur i den autentiske karruselforlystelse på festivalen endnu mere stemningsfuld. Fine Glindvad, Simon Kjær og Simon Andersson, der udgør trioen, har siden 2014 udgivet og sunget store elektroniske popsange og fuldender med ynde Karrusels musikalske rejse.

Selskabet Nus/Nus bag Karrusel – som desuden også står bag Distortion, fortæller, at gæsterne vil kunne opleve både atmosfærisk og melodisk housemusik, hårdtpumpende og dyster techno samt forskellige former for nyskabende elektronisk popmusik i løbet af de 22 koncerter. Festivalen har tidligere kørt i Odense, men er nu flyttet til en skov på Refshaleøen – kun 10 minutters cykeltur fra centrum.

Tidligere tilføjet til line-uppet (og et lyt værd):

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com