fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 34

Foto: 23HUNDRED & Alva Ravn // Klara Løkke & Eugene Eben-Ezer

Så er vi endnu engang klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra alternativ hiphop og edgy drømmepop til rock og catchy elektropop. Vi har fremhævet fem interessante oplevelser, men husk også at tjekke de resterende tilbud ud nederst i guiden.

Bands of Tomorrows Uimodståelige: 23HUNDRED + Alva Ravn (NO)

Hvornår: Torsdag den 22. august
Hvor: Pumpehusets Byhave

Sommeren er desværre ved at lakke mod enden, og det samme gælder gratiskoncerterne i Pumpehusets Byhave. På torsdag giver 23HUNDRED og Alva Ravn som de sidste i år koncert under konceptet Bands of Tomorrows Uimodståelige. Her kan du få indblik i den spirende nordmand Alva Ravns edgy popunivers og lade dig fænge af 23HUNDREDS alternative hiphop og R&B-ørehængere. Så kom forbi til en sidste kold øl, nye upcoming musikere og sensommervibes i de hyggelige omgivelser.

Gliss

Hvornår: Torsdag den 22. august og fredag den 23. august
Hvor: Loppen og Train

Det dansk/amerikanske band Gliss har tidligere i år været aktuel med den dystre single “Broke Me”, og tager i denne uge deres alternative drømmepop med til spillestederne Loppen og Train. Duoen består af musikerne Victoria Cecilia og Martin Klingman, som sammen skaber det edgy elektroniske kunstpop univers som Gliss er. De spiller i denne omgang som support for det amerikanske rockband She Wants Revenge over to aftener i henholdsvis København og Aarhus.

She Wants Revenge (US)

Hvornår: Torsdag den 22. august og fredag den 23. august
Hvor: Loppen og Train

Er du til alternativ rock, har du, i forlængelse af koncerten med Gliss i enten København eller Aarhus, også mulighed for at opleve det californiske indie-rock band She Wants Revenge, når de fyrer den af med new wave-style på torsdag og fredag. Bandet er blandt andet inspireret af Joy Division og Depeche Mode – sidstnævnte inviterede faktisk bandet med på tour tilbage i 2006. Så hvis en aften fyldt med alternativ edgy drømmepop og rock er lige hvad du har brug for, skal du komme forbi enten Loppen eller Train sidst på ugen.

ARTEM Festival

Hvornår: Fredag den 23. august
Hvor: HUSET KBHs Gårdhave

ARTEM Festival har til formål at skabe en scene for unge, uetablerede kunstnere og musikere. Et velkendt navn på programmet er ARES, hvis elektropop-melodier har tryllebundet os flere gange – blandt andet da de spillede under konceptet Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven. Du kan lære duoen bedre at kende her. Derudover giver navne som Sarah Emilie, Det Indre Marked og Døtre koncert, og HUSET KBHs Gårdhave bliver dermed forvandlet til et velegnet sted, at blive opdateret på det danske musikalske vækstlag.

OBS. vi har tidligere skrevet, at UNA-LUGA ville spille til ARTEM Festival, men hun har desværre aflyst.

When Saints Go Machine, Thomas Dybdahl & Copenhagen Phil

Hvornår: Fredag den 23. august
Hvor: Tivoli

Et af vores favorit sommerkoncertkoncepter er Fredagsrock i Tivoli og på fredag går ingen ringere end When Saints Go Machine, Thomas Dybdahl og Copenhagen Phil altså sammen om en ny koncertoplevelse på Plænen. Den københavnbaserede elektroniske kvartet When Saints Go Machine blev aktuel igen – efter 5 års pause, sidste år med den længeventede ep: It’s a Mad Love. Den norske folkpop sanger/sangskriver Thomas Dybdahl er anerkendt for sine stemningsfulde og melankolske melodier og er netop vendt hjem fra sin turne i Europa og Amerika. Du kan nu opleve kunstneren i et velkomponeret elektronisk pop- og rocksamarbejde med When Saints Go Machine og det anerkendte symfoniorkester Copenhagen Phil på Plænen i Tivoli.

Gå heller ikke glip af:

– Lillefredag med Jamaika

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com