fbpx

Nordiske Hits // Uge 35

Foto: Teenager Forever // Teenager Forever

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Teenager Forever – “Click Away”

Vores Ugens Upcoming, Teenager Forever, laver 90’er nostalgisk plastikpop influeret af alle fra Britney Spears til danske AQUA. Duoen har udgivet i alt 4 singler det sidste halve år, som alle sammen cirkulerer omkring teknologibesættelse, materialisme og alt det, der er “#fake”. Deres seneste udspil “Click Away” mixer på bedste vis generation Z’s internetafhængighed med lyserød tyggegummipop til en futuristisk drink, som vi med glæde hælder i os.

Anna Ternheim – “You Belong With Me”

Svenske Anna Ternheims havde en del albums i bagagen, før hun sidste år besluttede sig for at starte på en frisk. Resultatet af hendes nye start blev numrene: “You Belong With Me” og “This Is The One”. Hendes nyeste sang “You Belong With Me” skaber umiddelbart associationer til en tætgroet skov indhyllet i tåge et sted langt oppe i bjergene i Sverige. Singlen er, samtidig med at det er et unikt folkpop nummer, en dansabel og atmosfærisk oplevelse.

HAYES, Nico & Vinz – “Where I Belong”

De fleste kender nok Thomas Hayes og hans rolle som skolens badboy William i serien Skam. Hvad de færre til gengæld ved er, at Hayes lagde skuespillerkarrieren og sin rolle i Skam til side for et nyt image og en ny karriere – denne gang indenfor musikkens verden. I “Where I Belong”, som Hayes selv har skrevet og produceret, bliver nordmanden akkompagneret af hitmagerne Nico & Vinz på det lovende popnummer. Vi glæder os til at høre mere fra HAYES.

Ellers tilføjet:

Madden, Bjørnskov – “So Happy”
Tessa – “Okay”
Aura Dione – “Sunshine”
KIN – “Drift”
Karl William, Danni Toma – “Fra Eller Til”
Lucy Love – “Sumwair”
The Brotherhood of Sonic Love – “Obsessed”
Louien – “Heart and Mind Alike”
Spira – “Helt Propell”
Calby – “The Everyday Bit”
Moon Panda – “On The Attack”
Gabrielle – “Tenker på deg”
Emelie Hollow – “Hear It Out Loud”
First Aid Kit – “Strange Beauty”
Bette – “Hører Dem Ikke”
Awinbeh – “New!”
Ida Red – “Home”
Jakob Ogawa -“You And I”
Virgin Miri – “Boy Story”
Blitzkrig – “Vilde Hjerter”
JØRCK – “Heat”
Chorus Grant – “No Word for the Word”

Følg playlisten her:

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com