fbpx

Reeperbahn-aktuelle Penny Police udgiver ny forsmag på album: Make It Move

Foto: Dennis Morton

Penny Police, som til daglig hedder Marie Fjeldsted, betegner sig selv som en introvert anti-stjerne men har alligevel hittet med flere numre i mange af Nordeuropas lande. Flere af hendes sange har blandt andet været i rotation på P3, P4 og P6. Nu er hun aktuel med andensinglen fra sit kommende album Be Lucky – “Make It Move”. Med en vokal, som godt kan give associationer til Soleima, og sin karakteristiske fjerlette, varme poplyd skaber Penny Police et inkluderende rum, hvor budskabet om selv at give livet sin mening ekkoer. Som hun selv siger det:

– Make It Move handler om, at se hvor stort livet er og selv fylde mening på det. Se uendeligheden, fællesskabet og miraklerne omkring os, lytte til ens indre gnist og ikke være bange for at give den fuld power. Der er ikke noget, der er givet på forhånd, og vi har selv så meget at skulle have sagt i forhold til, hvordan vi ser og opfatter ting

Penny Polices album Be Lucky udkommer den 27. september, og hun kan blandt andet opleves på Reeperbahn Festival den 18. september og i Musikcafeen den 18. oktober.

Lyt til singlen “Make It Move” herunder:

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com