fbpx

School of X frembringer kuldegysninger med ny liveoptagelse i selskab med Selma Judith og Malthe Beck

Foto: Frederik Valentin

School of X, der er kendt for sin eksperimenterende synthpop, udgiver rørende live recording med Malthe Beck og Selma Judith, som får hårdende til at rejse sig.

For nyligt blev den københavnske musiker – bedre kendt som Rasmus Littauer – signet hos Tambourhinoceros Schooen med sit solo projekt School Of X. Nu er den spirende musiker endelig klar med en forsmag på sit nye album. Liveoptagelsen af det nye nummer “I’ll Never Be Ready To Die” kommer forud for endnu mere ny musik, hvor ønsket er at lytteren bliver inviteret endnu længere ind i Rasmus Littauers eksperimenterende og perfekt uforløste univers.

I den enkle video ses School of X med sænket hoved og i tæt forankring med mikrofonen. Liveversionen af det nyudgivne nummer “I’ll Never Be Ready To Die” er indhyldet i forførende og smukke harpe- og saxofontoner skabt af henholdsvis Selma Judith og Malthe Beck – blandet med School of Xs forførende og overbevisende vokal. Tilsammen udgør de en lovende trio, som vi håber at høre mere fra i fremtiden.

Rasmus Littauer fortæller om “I’ll Never Be Ready To Die: 

Dette nummer er skrevet i en flyver på vej tværs over Kina. Det siger noget om, hvordan ideer kommer pludseligt, og hvordan de kan blive udløst i et følsomt øjeblik. Det var en følelse af at sætte ord på noget, man ikke har vidst, hvad var – på en helt naturlig og nærmest intuitiv måde. Den handler om at føle kærlighed instinktivt og intenst men som titlen antyder, også meget uforløst.

Se den smukke liveoptagelse her:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com