fbpx

The Minds Of 99 søger fortsat opvarmningsbland til deres koncert i Royal Arena

Foto: Flemming Bo Jensen

Nu er det ved at være sidste chance, hvis dit band vil deltage i Tak Rock Battle – en landsdækkende konkurrence, hvor upcoming bands får chancen for at blive support-act til The Minds of 99s koncert i Royal Arena til november.

I maj måned annoncerede det folkekære band The Minds Of 99, at de i samarbejde med musikinitiativet Tak Rock ville løfte det danske vækstlag ved at invitere vinderen af upcoming-konkurrence Tak Rock Band Battle 19′ ind som opvarmning til deres koncert på det store venue Royal Arena den 23. november i år.

Vi glæder os til at lytte til sindssygt meget fed musik i det næste stykke tid fra de bands, der går ind og melder sig til konkurrencen. Og det håber vi, der er rigtig mange, der gør. Det, vi leder efter, er et band der ikke bare laver god musik, men som også er de vildeste på en scene. Så er vi sådan set ligeglade med, hvad det er for en slags musik de spiller. Så længe de er klar på at give en vild live oplevelse, fortæller Niels Brandt, forsanger i The Minds Of 99.

Konkurrencen er åbent for tilmeldinger indtil den 18. august, og herefter vil bandet og Tak Rock lytte og udvælge 30 bands, som skal deltage i de landsdækkende delfinaler. De 10 bands, der går videre, dyster efterfølgende om fire finalepladser – en finale som bliver afgjort på Pumpehuset i København den 4. november.

Læs mere om Tak Rock her.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com