fbpx

Tilbageblik på Live Camp 2019: Mekdes, Alva Ravn, Theo X og Bette

Foto: Alva Ravn // Nikoline Skaarup

Smukfest 2019 er veloverstået, og hverdagens strabadser er så småt begyndt – men vi er stadig helt høje ovenpå de koncertoplevelser, vi fik under Live Camp. Vi drømmer os tilbage til konkurrencen med fire af årets deltagere.

Alva Ravn

Alva Ravn var vores indspark til Live Camp konkurrencen i år, og efter den energiske koncert, hun leverede, kan vi ikke andet end at være tilfredse og stolte. Ja faktisk så tilfredse, at vi viser hende frem endnu engang til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave i aften. Du kan læse om hendes optræden på Live Camp lige her, og så kan du jo overveje, om de flotte ord, som utvivlsomt udtrykker vores store begejstring, ikke kan lokket dig en tur forbi Byhaven i aften.

Theo X

Den energiske, charmerende kunstner Theo X har med sin kærlighedsfyldte og dansable ‘Glam Pop’ imponeret os gang på gang – og var tibage i december vores Ugens Upcoming. Performeren fik på dette års Live Camp sat gang i dansefødderne hos det trætte festivalpublikum med hittet “You Don’t Wanna Dance”, og vi kan kun glæde os til at høre mere fra Theo X, som har masser af ny musik på vej. Dertil er han også ambassadør for World Pride 2021 og tager i løbet af de næste tre år rundt på en rejse i hele verden for at spille til Pride-arrangementer.

Bette

Vi satte i starten af året R&B-stjerneskuddet Bette på vores liste over 19 danske navne du skal holde øje med i år – og det er da også gået stærk for den talentfulde sangerinden det sidste stykke tid. I januar måned leverede hun en overbevisende performance som en af VEGAs Udvalgte, og med sin producer og partner-in-crime Emil Kruse har hun indtil videre skabt fire fløjlsbløde, dansksprogede ørehængere – og vi kan kun glæde os til, at der kommer mere musik med kunstnerens smukke vokal og lækre, tilbagelænede melodier. Sangerinden har blandt andet besøgt SPOT Festival og senest Live Camp, hvor hun gjorde den grå mandag eftermiddag lidt lysere.

Mekdes

Siden soulhåbet Mekdes udgav singlen “On My Mind”, der med sine gospel-lignende korsvar og groovy beat kan sætte gang i et hvert dansegulv, har vi været solgt. Gang på gang har den talentfulde sangerinde imponeret os med sin helt igennem fantastiske og ubesværede vokal. Lige præcis derfor kom det ikke bag på os, at hun dette år løb med sejren til Live Camp, hvilket førte til, at hun fik æren af at åbne Bøgescenen – hvilket hun i øvrigt gjorde super godt. Tidligere på året havde vi æren af, at præsentere hende til vores Uimodståelige-koncept i Byhaven, og også her udførte hun opgaven til punkt og prikke. Vi glæder os til at følge den unge artist i fremtiden og er ikke i tvivl om, at vi har meget mere lækker musik i vente.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com