fbpx

Ugens Uimodståelige // 35

Foto: Gabriela Gärtner

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Ea Kaya – “Back of Your Head”

Der er ny lækker single fra den unge danske scandipop-sangerinde Ea Kaya. Ea Kaya er kendt for sine energiske elektropoppede numre med masser af girlpower og ‘fierceness’. På det nye track “Back of Your Head” hører vi en mere stille og melankolsk Ea Kaya, der stadig formår at få os i dansehumør. Sangen er springfyldt med Ea Kayas fortrinlige vokal, poppede beats og eftertænksomme tekstunivers. Perfekt til weekendens playliste.

Bombay Bicycle Club – “Eat, Sleep, Wake (Nothing But You)”

Bombay Bicycle Club har ligget stille i lang tid – hele fem år. Nu er de endelig klar med sprøde indievibes på singlen “Eat, Sleep, Wake (Nothing But You)”. Elektroniske rockede toner, fede guitarriffs og bløde vokaler gør denne single til et godt bud på soundtracket til din weekend. Perfekt til cykelturen hjem fra arbejde, når man er klar til en velfortjent weekend. Samlet set et band vi håber ikke ligger stille mere, og snart udgiver endnu mere musik.

Post Malone – “Circles”

Raptalentet Post Malone har for nylig annonceret ny albumudgivelse den 6. september. Imens vi glæder os, kan vi nyde den nye single “Circles”. Nummeret lægger sig mere i det poppede hjørne, og viser en lettere øm Post Malone, der synger om mislykket kærlighed. Dejlige guitartoner, et poppet rapbeat der siger spar 2, blandet med Malones catchy fraser, gør denne single til et lovende hit. Alt i alt udgør “Circles” et virkelig ørehængende track, der kan høres igen og igen.

Ellers tilføjet:

GENTS – “Human Connection, pt. 2”
Astrid S – “Doing To Me”
TigerSwan – “Young/Wild/Reckless”
Fribytterdrømme, Lydmor – “Det Skinnende (Single Version) [feat. Lydmor]”
Elias Bendix – “Fool For You”
Celeste – “She’s My Sunshine”
Masasolo – “My Head Is A Radio”
Jax Jones, Tove Lo – “Jacques”
Charli XCX, HAIM – Warm (feat. HAIM)
Peppermint B, Freja Loeb – “A Minute To Show”
Trentemøller, Jennylee – “Try A Little”
Matilde Ella – “Frequency”
Visiteur – “Cell Block Lawyer”
Nicklas Sahl – “Four Walls”
Freja Kirk – “Pussy Gone Wild”
Duckwrth – “Crush”
TORSDAG, Artigeardit – “Alting”
G Flip – “Drink Too Much”
Alphabeat – “I Din’t Know What’s Cool Anymore”
Lee Bowie – “Tubes”
Anton Walter – “Bedre Med Hinanden”
Four Tet – “Anna Painting”

Følg playlisten her:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com