fbpx

Ugens Upcoming: Teenager Forever

Foto: Teenager Forever

Dræbende kedsomhed førte til bubblegum-pop. Hvis du savner 90’ernes ‘Hits For Kids’-tider, er der håb forude. Mød den unge duo Teenager Forever, som er vores Ugens Upcoming.

Teenager Forevers musik fører tankerne til et ‘fun fair’ af skinnende plastik og candyflossskyer. Tråde til S.O.A.P, AQUA og MGP skaber en 90’er nostalgi uden lige, og suger dig ind i en tidskapsel med Tamagotchi, Buffalos og oppustelige pastelmøbler.
Duoen lærte sig selv at producere musik gennem tutorials på Youtube. Det har resulteret i Teenager Forevers nostalgiske lyd, som samtidig berører nutidens teknologibesættelse. Det kommer der noget futuristisk ud af, der er svært at sætte en finger på.

Deres nye single “Click Away” er netop ude, med tilhørende video, hvor duoens skandi-pop lyd og lækre, spiselige sætninger som “soft like butter” og “sweet like candy”, smelter ind over en vintage western-inspireret video. Her får du et lille indblik i Teenager Forevers tyggegummi-univers.

Hvem er Teenager Forever? 

– Teenager Forever er en internet-baseret popkultur oplevelse. Vi er Hans og Anna og vi har kendt hinanden siden gymnasiet. Vi laver shiny, plastik pop musik til at ledsage en internet-livsstil. 

Hvordan vil I beskrive jeres lyd? 

– Sjov, sporty, atletisk, Pop Art. Vi laver tropiske lyde. Vi elsker også tegnefilms soundtracks. 

Hvordan startede I? 

– Vi havde brug for noget til at flygte fra dræbende kedsomhed, så vi besluttede os for at lave en sang. Vores første sang var et slags Euro-dance track, der bare hed “Teenager Forever”. Det var en flugt fra virkeligheden. Og fordi sangene blev bedre med tiden, besluttede vi at udgive en EP. Men vi har brugt meget tid på at få det rigtige look, fordi vi synes det er meget vigtigt.

Kan I fortælle lidt om den proces, der foregår, når I skriver musik? 

– Vi er nødt til at komme i det rigtige headspace for at lave musik. Normalt involverer det at ta til en tropisk strand eller gå i shoppingcenter for at få inspiration, for at adskille os fra vores normale dag til dag-virkelighed. Vi blander ‘chillness’ fra en tropisk ø med den hektiske forbrugerkultur i indkøbscentret for at skabe noget virkelig spændende.

Hvilke musikere har haft størst indflydelse på jeres lyd? 

– Vores lyd er mest inspireret af popartister som Britney Spears, Ariana Grande, Cardi B. Vi elsker shiny plastik lyde. Og vi ELSKER danske klassikere som AQUA. 

Hvad er der på pladespilleren lige nu?

– Ace of Base “I Saw The Sign”.

Hvad er I i gang med lige nu? (på musikfronten) 

– Vi skriver altid ny musik, men vores seneste inspiration kommer fra sport.
Vi går til sport events for at optage lyde, og vi skriver musik med høj energi til at ledsage sportsbegivenheder, og vi vil super gerne med på det næste FIFA-soundtrack.

Hvad er drømmen? 

– Drømmen er at opbygge Teenager Forever til et verdensomspændende brand, der omfatter musik, mode, video og performancekunst. Vi har designet strømper, der er til salg på vores hjemmeside, og vi er igang med at designe digitalt tøj. Det er tøj, hvor udseendet kan ændres digitalt, så du kan downloade dit yndlingsdesign fra internettet. 

Hvis I kun måtte vælge én af jeres sange, folk skulle lytte til, hvilken var det så?

– “#fake”. Den sang opsummerer essensen af Teenager Forever. Vi elsker ting, der er falske eller ting, der kan ændre din opfattelse af verden. Som reality-tv og slik.

Hvis jeres musik var en drink, hvilken ville den så være? 

– Helt sikkert Vodka/Red Bull. Til når du har brug for en drink, men også skal have lavet en hel masse.

Hør den nye ørehænger “Click Away” her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com