fbpx

Ugens vigtigste albumudgivelser // Uge 34

Foto: Lunar // Peter Drastrup

Her er vores guide til denne uges vigtigste albumudgivelser. Vi har forsøgt at finde noget, der både passer til såvel en festlig weekend som til en hyggelig dag på sofaen. Om du er til jysk-produceret drømmende pop, eller all-American groovy hiphop, vil der forhåbentligt være noget at hente i vores anbefalinger.

Dusin – Sort/Hvid (EP)

Vi har før udtrykt vores begejstring for den danske duo Dusin og deres elektroniske popunivers efter udgivelsen af deres EP Alle Farver. Nu har duoen sluppet en akustisk version af ovenstående kaldet Sort/Hvid. Med den nye EP formår duoen, bestående af Mads Vadsager og Jesper Norhstedt, at skabe en fintfølende oplevelse, som bliver det perfekte soundtrack til din søndags-melankoli. Specielt numrene “Mens Alting Størkner” og “Alle Farver” giver lyst til en forlænget dag under en tryg og lun dyne.

Lunar – Welcome, Dear Mr. Pete (EP)

Vores tidligere Ugens Upcoming Lunar laver drømmende pop – perfekt til en sensommerdag i solen. De har netop udgivet deres tredje EP Welcome Mr. Pete, som er mindre melankolsk og mere håbefuld. Især nummeret “Love?” udtrykker en lettere tilgang til verden end mange af den aalborgensiske kvintets andre numre.

Go Go Berlin – The Ocean

Efter en række turnéer rundt i Asien, Europa og USA var det Aarhusianske band Go Go Berlin stille for en stund. Nu er de tilbage med et nyt lydbillede og et spritnyt album. Kvartetten varslede allerede deres tilbagekomst til musikscenen, med singlen “Here Comes The Darkness” i starten af 2019.

BROCKHAMPTON – Ginger

Drengene i BROCKHAMPTON, der gæstede dette års Roskilde Festival, er nu ude med deres femte album. Kevin Abstract og resten af hiphop-kollektivet får alle plads på Ginger, og der eksperimenteres med lyden. Det mærkes eksempelvis på singlen “BOY BYE”, der leger med banjo-motiver som giver en chill karneval-følelse. Læs vores portræt af gruppen her.

Jay Som – Anak Ko

Melina Duterte også kendt som Jay Som, skaber endnu engang rolig dreampop på det følelsesladede album Anak Ko. Albummet er indspillet i Dutertes eget hjem, og er skrevet og produceret af amerikaneren selv. Du kan læse om kunstnerens tanker med albummet i vores interview her – og glæde dig til hun lægger vejen forbi København, og gæster Ideal Bar den 10. november.

Gå heller ikke glip af:

Before Fire – Before Fire
SAINt JHN – Ghetto Lenny’s Love Songs
Missy Elliot – ICONOLOGY (EP)
Taylor Swift – Lover
Ida Red – Home (EP)

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com