fbpx

Urbane Awinbeh bringer drømmende R&B til torvs

Foto: Albert R. Hildebrand

Garvede Awinbeh er gået solo, og der er et debutalbum på vej fra hans side. Mens vi venter kan vi nu nyde singlen “New!”.

Som tidligere frontmand i bandet Silvester, der både har spillet Roskilde Festival, SPOT, og i VEGA, og med en Steppeulv for årets sang 2019 (med Jada’s “Keep Cool”), under armen, er københavneren Awinbeh Ayagiba ikke fremmed på en scene. Nu er han gået solo, og over de sidste to år har han selv skrevet og produceret sit kommende debutalbum Life Stories.

På den netop udgivede single “New!”, fornemmer man Awinbehs drømmende søgen efter noget nyt.
Der er altid ‘noget nyt’ jeg søger ” og på New! tager jeg to takes på dette: som den naive sanger, og som den kyniske rapper. De to stemmer giver hver deres betragtninger, på hver deres søgen. Fortæller han selv om nummeret.

Den nye udgivelse “New!”, der blev skabt sammen med Silvester-kollegaerne Malthe Rostrup og Ida Duelund, og August Møller Fogh (Soon), er efterfølgeren til den første single “Sway”, i soloprojektet.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com