fbpx

Vil du kickstarte din karriere i musikbranchen?

Foto: Stock

Hvis du drømmer om at arbejde i musikbranchen, så læs med her, hvor vi sætter fokus på Nordens største musikbrancheforløb Innovative Music Management – der har åbent for ansøgninger netop nu.

Musikbranchen kan være en uoverskuelig størrelse, og det kan være svært at få foden ind, hvis man endnu ikke har etableret et stærkt netværk omkring sig. Brancheforløbet Innovative Music Management giver dig mulighederne for at skabe nogle givende relationer til din fremtidige karriere. Gennem syv forskellige skræddersyede moduler tager kurset dig med rundt i den komplicerede men attraktive musikindustri, så du kan øge dine kompetencer og muligheder for at kickstarte eller videreudvikle dine karrieremæssige muligheder inden for music management.

Forløbets undervisere er branchefolk, der møder dig i øjenhøjde og deler erfaring i alt fra festivalplanlægning og pladeselskaber, til artist-management og radio. Nuværende og tidligere undervisere tæller blandt andre ansatte i prominente organisationer som Universal Music, Roskilde Festival, Northside Festival og VOLUME.

Igennem de syv moduler kommer du blandt andet rundt om emner som projektledelse, marketing og de sociale medier, idé- og konceptudvikling, musikaftaler og meget mere.

Om forløbet fortæller tidligere deltager Zofie Winther:

– Alle, der gerne vil have en dybere forståelse for musikbranchen og nogle af de faktorer, der gør sig gældende, burde starte med at melde sig til Innovative Music Management. Der findes ikke noget mere motiverende end en gruppe folk med delte interesser og ambitioner krydret med top-engagerede og inspirerende undervisere.

Innovative Music Management løber af stablen i efteråret fra slutningen af oktober og frem til midt-december. Kurset kan tages i både Roskilde og Aarhus, og der er nu åbent for ansøgninger frem til den 1. september.
Læs mere om forløbet og ansøg her.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com