fbpx

Alex Cameron bliver selvbiografisk på sin nye single

Foto: Chris Rhodes

Den australske charmør tager udgangspunkt i sit eget liv på den nye single “Stepdad”.

Alex Cameron udgiver i morgen sit længeventede tredje album Miami Memory. På forgængeren Forced Witness, som for alvor blev hans store gennembrud, viste Alex Cameron sit talent for historiefortælling, med finurlige skildringer af desperate og håbløse mænd i den moderne verden. Alex Camerons talent for sangskrivning er ikke gået tabt på hans nye album, som man blandt andet kan høre på de tidligere singler “Miami Memory” og “Divorce”, men historierne har skiftet kurs. De nye sange bygger på selvbiografiske tendenser, og omhandler dermed Alex Camerons eget personlige liv.

Denne nye vinkel er specielt til stede på singlen “Stepdad”, hvor Alex Cameron synger om hans nye partner, og hans rolle som stedfar i dette forhold. Han forklarer selv sangen således:

– Stepdad er en hyldest til alle stedfædre. Det er en hyldest til alle dem, der har åbnet op for en tredje forældre i deres liv, og til alle der forstår romantik i det 21 århundrede. For det klassiske eventyr, har ligesom familie dynamikken, udviklet sig.

Albummet “Miami Memory”, der udkommer i morgen, er skrevet som et kærlighedbrev til hans partner og beskriver transformationen ind i et familieliv.

Hør den nye single herunder og fang Alex Cameron, når han spiller på VEGA mandag den 21. oktober.

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com