fbpx

Blaue Blume teaser nyt album med den fortryllende single “Lovable”

Foto: Neal McQueen

I juni dukkede Blaue Blume pludselig frem fra deres lange pause, med den blændende single “Morgensol”. Nu løfter de igen sløret for det kommende album med singlen “Lovable”.

Bell of Wool bliver titlen på det nye Blaue Blume album, som udkommer engang i november. Efter deres dansksprogede comeback-single “Morgensol”, er bandet igen klar med en smuk musikvideo til andensinglen “Loveable”.

Musikvideoen består af diverse slowmotion-videoer fra forsangeren, Jonas Holst Schmidts, Iphone-arkiv, og er skabt i samarbejde med den kreative audiovisuelle artist Maya SB, som også stod bag videoen til “Morgensol”.

Om singlen siger Jonas:

– Jeg er ikke sikker på hvad sangen handler om. Måske handler den om at se sig selv udefra, og realisere at du er blevet misforstået. At det billede man har af sig selv og den måde man gik på, den måde man smilte til andre på, snakkede med dem på, den måde man grinte eller græd på, ikke stemte overens med hvordan man blev set igennem andre menneskers øjne.

Blaue Blume lyder magiske på “Loveable”, med deres fortryllende synth-univers, og når trommerne sætter ind til lyden af Jonas’ karakteristiske vokal, der synger “How come I never make you proud?”, er der ikke et øje tørt. Lyt selv med herunder:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com