fbpx

Bombay Bicycle Club annoncerer ny albumudgivelse

Foto: PR

Nu er ventetiden ovre. Bombay Bicycle Club er klar med informationer om ny albumudgivelse efter fem års pause.

Så sent som i sidste uge anbefalede vi indiebandet Bombay Bicycle Clubs nye single “Eat Wake Sleep (Nothing But You)” og lagde den på vores Ugens Uimodståelige playliste. Siden da har vi håbet på, at de ville røre på sig igen. Og nu er vores bønner blevet hørt. Gruppen annoncerer nemlig at de udgiver albummet Everything Else Has Gone Wrong den 17. januar 2020. Med den fængende single virker albummet til at blive lovende og vi kan næsten ikke vente til at albummet lander. Hvis du heller ikke kan vente, kan du tjekke bandets tidligere musik ud og lytte til singlen “Eat Wake Sleep (Nothing But You)”. Udover den glædelige nyhed omkring albummet, udgiver de også musikvideoen til singlen.

Det nye album er produceret i samarbejde med produceren John Congleton som blandt andet har lavet musik med The War on Drugs. Om albummet siger Jack Steadman, som er sanger og guitarist i bandet:

-Det her er et album for alle der har brugt musikken i tider hvor der var brug for det. Det handler om den trøst som man kan få af at lytte til eller spille musik. For mig personligt handler det om frustrationen af ikke at kunne formulere mig, at forlade en samtale hvor man føler sig utilfredsstillet og misforstået, men at kunne stole på at musikken kan kommunikere.

Albummet er det første siden 2014 hvor de vandt en pris for So Long, See You Tomorrow. Om oplevelsen af at spille sammen efter fem års pause siger Jack:

At spille sammen igen er en så stor og uventet overraskelse for os alle fire, dog føltes det naturligt da vi startede med at øve, som om vi havde spillet et show aftenen ført. Vi føler at det er så forfriskende at spille live og i studiet, at jeg tænker at det kun kan komme fra at have taget et skridt tilbage og nu vil vi bare gerne spille de her nye sange til så mange mennesker i så mange lande som muligt.

Lyt til de seneste toner fra det glamourøse indieband herunder og glæd dig til den 17. januar.

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com