fbpx

brenn. beviser gang på gang, at rocken langtfra er et døende fænomen

Foto: Isak Jenssen

brenn. er svaret på den manglende repræsentation af rockbands i popkulturen i dag. Det upcoming band er netop blevet aktuelle med singlen “Toivonen”.

Indierock-duoen brenn., bestående af det umage par – nordmændene Rémy Malchère Pettersen og Edvard Smith Save, har udgivet musik siden 2017, hvor de var aktuelle med deres første single “Lillestrøm”. Siden dengang er det kun gået opad for de to drenge – de spillede blandt andet deres største koncert på Roskilde i sommers, hvor vi fik lov til at tage en snak med dem.

Gruppen arbejder i øjeblikket hårdt for at færdiggøre deres debutalbum, og deres seneste udspil “Toivonen” markerer igen brenn. som levende bevis på, at rocken er alt andet end et døende fænomen. “Toivonen” er et elektrisk rocknummer opkaldt efter den finske racerkører Henri Pauli Toivonen. Med elektrisk guitar-overgange, en insisterende vokal og en frustreret feel over nummeret, formår brenn., endnu engang, at cementere sig selv som et af Skandinaviens bedste bud på et upcoming indierockband.

Alt tyder på en stor fremtid for brenn. – vi har i hvert fald store forventninger til debutalbummet Elsker.

Lyt til “Toivonen” herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com