fbpx

Bull byder dig ind i deres tankestrøm gennem den audiovisuelle single “Love Goo”

Foto: Rosa Alvarez Solano

Britiske Bull viser sig som kreative sjæle på deres nye single “Love Goo”, og det der startede som korte hjemmevideo-klip, endte som en musikvideo.

“Love Goo” er det seneste track fra den York-baserede firemandsgruppe Bull. Singlen er optaget i Amsterdam og er eftersigende delvist inspireret af et TV-show – hvilket er dog ikke bekendt. “Love Goo” rummer emner som kollektiv bevidsthed, flydende kønsopfattelse og fremtiden for ‘peace, love and understanding’. Nummerets DIY-agtige indie-lyd gør, at det snildt kunne have sneget sig med på soundtracket til indie-filmen Juno, der er kendt for sit ungdommelige, alternative soundtrack.

Dan Lucas (lead guitar), Kai West (bas), Tom Beer (rytme guitar) og Tom Gabbatiss (trommer), der alle bidrager vokalmæssigt, viser på ny at deres lyd er sammenlignelig med nogle af de største både surf- og alt.-rock bands fra USA og UK. Deres udgivelser er altid efterfulgt af massevis af lokale såvel som internationale gigs og festivaloptrædener.

Bandets bassist Kai West, har med sit VHS-kamera optaget en bunke to-sekunders klip af bandet fra deres december-turné med Canshaker Pi i Ijlans studio i Amsterdam og ind i april. Da bandet opdagede at klippene matchede guitaren på nummeret, valgte de at bruge den som officiel musikvideo. Se den her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com