fbpx

Claras nye single er fyldt til randen med velfortjent attitude

Foto: Mads Frederiksen

Aarhusianske Clara har i længere tid imponeret danskerne med sin kraftfulde vokal og spot-on sangtekster.

Popsangerinden Clara har netop spillet til The Voice i Tivoli og er offentliggjort til at optræde til Danish Music Awards den 17. oktober – Vi gav Clara fem flotte stjerner til dette års Smukfest, så vi kan kun anbefale, at tage ind og se den unge artist live. Til DMA har man desuden mulighed for at høre hendes spritnye single “Legend”, som lige er landet.

Om nummeret “Legend” fortæller Clara:

– “Legend” handler om at sortere i sine relationer og fokusere på de nære – så er man også fri for at forsøge at være noget, man ikke er.

Nummeret er en karakteristisk cocktail bestående af Claras sprøde poplyd og kraftfulde vokal – men denne gang med en ordentlig portion attitude oveni, hvilket kun gør noget positivt ved Claras ellers normalt tvivlende toner. Hendes iskolde attitude og de dansable beats resulterer i en storslået popsang.

Giv det badass nummer “Legend” et lyt herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com