fbpx

Class Photo skruer op for elektro-funken på ny single

Foto: Jonathan Vivaas Kise

“Yeah You Break (My Heart)” er tredje single fra eks-STRFKR medlemmets kommende debutalbum.

Patrick Morris er nok bedst kendt for det amerikanske indieband STRFKR, men efter at have fået nok af tourlivet, Los Angeles og alt hvad, det indebar, valgte han at sige farvel til bandet og USA og flytte til Norge med sin kone. Her begyndte han at skrive catchy indie-pop under navnet Class Photo.

Debutalbummet får titlen Light Years Later, og udkommer den 8. november. Med sig i bandet har han trommeslager Henrik Lødøen og bassist Tage Lægreid Olsen.

Gruppen har netop udgivet tredjesinglen “Yeah You Break (My Heart”, som fortsætter den samme finurlige stemning, de viste på den foregående single “Hard Conversation”. Med en funky bassline og en vokaldoblende synth skaber sangen en næsten Daft Punk-agtig atmosfære, som for alvor sætter gang i danseskoene.

Lyt til sangen herunder og glæd dig til debutalbummet den 8. november:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com