fbpx

Dansk spirende sangerinde Kara Moon tager dig med på en smuk, elektronisk drømmerejse

Foto: Jesper Karmark

Kara Moon står til at være nyt elektropop vidunder med hendes vilde produktioner, dragende stemme og ærlige tekster. Læs om den nyeste single fra sangerinden her.

Ungt, drømmende og smukt er nogle få af de adjektiver man kan kæde sammen med den danske sangerinde Josefine Skov som går under kunstnernavnet Kara Moon. Selvom hun kun har udgivet to numre på Spotify er vi helt vilde med hendes fine og skrøbelige univers. Det lader også til at andre har fået det samme indtryk, da hun er blevet spillet i på diverse radiostationer.

I henholdsvis 2016 og 2018 udkom nummeret “Your Love” og “Insensitive”, som rammer én lige i hjertekulen. Nu er vi så heldige at kunne løfte sløret for hendes nye single “Sky”. Silkebløde såvel som skærende koldere toner, elektronisk produktion og en skæv autotunet vokal udgør Kara Moons dragende, musikalske univers. Det nye track “Sky” er mere elektronisk, uptempo og vild end hendes tidligere singler, men bærer stadig præg af det smukke og skrøbelige. Kara Moon producerer selv musikken, hvilket blot gør hende endnu mere bemærkelsesværdig.

Man kan drage paralleller til den norske elektroniske duo Smerz og Electronica gruppen Crystal Castles, men samtidig er Kara Moon helt sin egen. Hendes unikke stemme, melankolske lyd og dreamy tekstunivers, gør at vi synes du skal holde ekstra godt øje med den spirende sangerinde.

Kara Moon har blandt andet optrådt på CPH: DOX, Radio24Syv og på flere danske festivaler. Vi har endnu til gode at fange sangerinden live, men indtil da varmer vi os med Kara Moons eventyrlige og dragende univers på den nye single:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com