fbpx

De snart album-aktuelle Sex Machine Octopus dropper ny single

Foto: Marie-Emmanuelle Laurin

Sex Machine Octopus’ nye single har et opmuntrende hook, men er baseret på en lidt dyster barndoms-forestilling. Og der er mere nyt på vej fra det canadiske band.

Sex Machine Octopus er snart, mere præcist den 25. oktober, aktuelle med deres første album af fuld længde, Plastic Scenes. Den første single herpå hedder “Mother”, og er nyligt blevet udgivet på streamingtjenesterne.

De skrev nummeret som ret unge, og hooket er inspireret af, at frontmanden Laurent Boland som barn brugte timevis på at stirre på træer gennem sit vindue, i troen om at de var monstre. Nummeret er baseret på Bolands relation til sin mor, og om et kompliceret forhold mellem forældre, set gennem et otte-årigt barns øjne.

Plastic Scenes har været længe undervejs, og på albummet kan man forvente at se flere sider af gutterne fra Montreal – både slående alt-rock og soulfuld folk. De fortæller selv, at hver sang beskriver et nyt humør, og befinder sig i forskellig tid og sted, ligesom i en film.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com