fbpx

Den københavnerbaserede gruppe Ernest er klar med lækker releasesingle

Den nye erfarne drengegruppe Ernest, giver sig i kast med et lækkert miks af pop og R&B i form af deres første single “Fall Apart.”

Foto: Lucas Berner

Den splinternye gruppe Ernest udgiver singlen “Fall Apart.” De fire drenge der udgør Ernest er dog ikke helt nye i gamet. De har førhen produceret musik for andre musikere og ageret backingband for blandt andet Kops og Selma Judith. Nu har de besluttet sig for selv at give sig i kast med deres helt eget projekt på Ernest. Og det er intet skidt valg. Deres forførende track “Fall Apart” virker til at lede op til en spændende karriere. Gode vibes og sans for R&B blandet med en melankolsk kærlighedshistorie, om et forhold hvor tingene har taget en drejning og ender i et dilemma. Man kan mærke at mellemrummet mellem hinanden bliver større og at partneren ikke forstår problematikken.

-Vores trang til at udgive musik i eget navn stammer sådan set helt tilbage fra gymnasietiden. Vi har altid gerne ville udgive musik i eget navn og Selma Judith projektet har givet os blod på tanden og har modnet os som band, hvilket er resulteret i projektet Ernest.

Hvis du vil opleve Ernest kan du tage forbi Absalon kirken på Vesterbro i aften (fredag den 27. september) hvor der holdes en releasefest for Ernests første single “Fall Apart.”
Hvis ikke du kan nå det, kan du tage et lyt på det sprøde track her:
Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com