fbpx

Den spirende elektropop-duo Spring & I inviterer dig ind i deres energiske og kontrastfyldte univers

Foto: Lars Emil Egeberg Simonsen

Spring & I er en elektronisk duo bestående af to erfarne danske piger, der ikke er bange for at skille sig ud i deres musik. Nu er de klar med et nyt elektro-track til din weekend.

Det nye topskud på elektropop-træet Spring & I udkommer i dag med deres tredje single “Try”. Singlen har en underspillet elektro-pop vibe. Sangen handler om de forventninger vi har til hinanden, og dét at man gerne vil kunne leve op til dem, men fordi man mangler overskud eller tid, aldrig helt når dem, selvom man har gode intentioner. 

Spring & I har god erfaring med at stå på en scene og kan i efteråret blandt andet opleves på Forbrændingen i Albertslund og Musikhuzet på Bornholm. De to piger Ditte Angelo og Marie Friis har efter de opsagte samarbejdet med deres pladeselskab og management, selv taget styringen og laver kun det de selv synes er fedt, mens de håber at lytterne synes det samme.

-Vi producerer og skriver alt selv, såvel som vi laver vores egne sceneshows, og skaber vores visuelle profil gennem grafik, billeder og video, og materialet til “Try” er ikke en undtagelse. 

Nummeret byder på hårdtslående beats, skæve guitartoner og forvrængede vokaler som skaber et frirum, med plads til både dans og fest, men også med plads til at lytte. Når pigerne spiller live foregår det på MIDI-controllers og drumpads, og med både girlpower og følsomhed inviteres publikum ind i deres energiske og drømmende univers. Spring & I kan sammenlignes med norske SASSY 009, men har samtidig deres helt egen unikke lyd. Og med deres stærke dualistiske univers, hvor der både er plads til aggression, attitude, sensitivitet og indlevelse, er de et spændnede nyt musikprojekt, som vi synes, at du skal holde øje med.

Lyt til singlen her og bliv suget ind i duoens elektroniske univers med den tilhørende musikvideo her:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com