fbpx

FORPREMIERE: Ny dansk sangerinde imponerer med smuk vokal og et dragende lydunivers

Foto: Otto Ravn

Ny singer-songwriter blander genrer med legende lethed, og inviterer dig ind i hendes smukke lydunivers med flot tilhørende musikvideo se den eksklusivt her.

Martha Elisabeth er en ung dansk, spirende sangerinde og sangskriver. Hendes lyd er enkel, lettere melankolsk og nostalgisk, og rummer en balancegang mellem smerte og kærlighed. Den indebærer både mørket og lyset – en smuk kontrast, der skabes gennem Marthas fine vokal. Sangerinden fortæller blandt andet om sine sange: 

Med mit musikalske univers undersøger jeg kontraster. Uden mørket var der intet lys. Diametrale modsætninger, som alligevel indeholder så meget af hinanden. Manden og kvinden. Lykken og sorgen. Alt hvad der er skævt, mørkt og mærkeligt, gør mig nysgerrig. Hele mit univers, musikalsk, såvel som visuelt, er udover at være kontrastfyldt, gennemsyret af en kropslig bevidsthed, bevægelse og dans, som tager udgangspunkt i den avantgarde moderne dans genre.

Marthas Elisabeths debutsingle “u/I” lander imorgen, og er produceret af musikeren Eigil Pock-Steen Jørgensen, der har en baggrund i elektronisk musik og derved giver Marthas fine univers et nyt twist, der tenderer til noget sci-fi agtigt og bryder med de faste popkonventioner.

Musikvideoen er lavet af videokunstneren Ali Asperheim. Og med sig har hun Vincent Vernal, som er uddannet balletdanser fra Den Kgl. Ballet. Således optræder Martha Elisabeth selv i videoen med dans. Noget hun også vil gøre til sin kommende koncert til et event arrangeret af en ny kunstnerforening Angarde. Hvis du synes at Martha Elisabeth er ligeså spændende, som vi gør, kan du jo passende smutte forbi Angardes arrangement på Basement i København på lørdag og opleve hende live.

Se den flotte og dragende musikvideoen til “u/I” her:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com