fbpx

FORPREMIERE: Reliks opfordrer til dans midt i ulykken

Foto: Jonathan Jakobsson

Den danske kvintet Reliks laver alternativ pop, og de er netop nu aktuelle med singlen “The Metaphor”. Sangen kommer faktisk først ud i morgen, men du kan lytte til den allerede nu lige her.

Det har været en begivenhedsrig sommer for den alternative popkvintet Reliks. Udgivelsen af deres debutsingle “Common Sense” sikrede gruppen en varm velkomst på den danske musikscene, og i løbet af sommeren har de blandt andet spillet i Pumpehusets Byhave og er nu på listen over artister til branchefestivalen Oppenheimer i Aarhus.

Ligesom “Common Sense” er deres seneste udspil “The Metaphor” et lidt mørkere popnummer og en mere vemodig fortælling. Den er dog fortalt med elektriske synthesizers, velplacerede basgange og et omkvæd, der opfordrer til dans midt i al ulykken. På den måde bliver tracket om fortiden og den mislykkede kærlighed ikke for selvmedlidende.

“The Metaphor” udkommer først i morgen, men du kan lytte til nummeret allerede nu herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com