fbpx

Gia Ford henter inspiration fra Dr. Phil og Janet Jackson på ny single

Foto: Melony Lemon

Gia Ford er klar med anden singlen “God, Cameras, Everyone”.

Den alternative pop artist Gia Ford giver os endnu en forsmag på hendes hypede debut-album med singlen “God, Cameras, Everyone”. Med sangens soulede univers, og med et hook der sætter sig fast fra første lyt, beviser den unge artist fra London, hvordan man for alvor skriver god popmusik anno 2019. Sangens lidt utraditionelle inspirationskilder forklarer Gia Ford selv således:

– Sangens præmis opstod sjovt nok ud fra en episode af Dr Phil. Han advarer en gæst om at tænke sig godt om, før han udtaler sig, da gæsten vil komme til at “fortælle det til Gud, kameraer og alle i salen”. Mig og min kæreste kiggede på hinanden, og sagde “Okay, det er helt sikkert en lyrik”. Jeg havde det stående i min bog et stykke tid, og gemte det til en god dag. Imens dette stod på, overlyttede jeg “Funny How Time Flies” af Janet Jackson, og blev desperat efter at skrive noget der var inspireret af den; Jeg endte op med at skrive en klassisk kærlighedssang”.

Singlen “God, Cameras, Everyone” efterfølger hendes debut-single “Turbo Dreams”, som også er at finde på debut-albummet “Poster Boy”, der udkommer til oktober.

Lyt til resultatet af Dr. Phil og Janet Jackson på singlen herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com