fbpx

girl in reds nye musikvideo er et manisk miks af ung eufori og røde varsellys

Foto: Alexa Viscius

Norske girl in red har netop sluppet musikvideoen til sin nye dystre single “bad idea!”.

Den spirende norske indiestjerne girl in red har gang på gang markeret sig selv som et autentisk talerør for ungdommen i Skandinavien. Hun er netop udkommet med sit debutalbum beginnings, som fik fire flotte stjerner her på redaktionen.

Den unge sangerindes musik berører især emner som sindssygdomme, seksualitet og i “bad idea!”s tilfælde – splittelsen mellem følelser og fornuft. Sangen “bad idea!” besidder en mere grungy undertone end mange af girl in reds andre farverige soveværelsespopsange. Dette er også distinkt i nummerets musikvideo, der netop er sluppet – og den er alt, hvad vi drømte om.

Med rødt lys og intime scener lukker girl in red os ind en fortælling om dårlige beslutninger – one night stands og skammen dagen derpå. Med “bad idea!” som soundtrack bliver musikvideoen et indblik i ung seksualitet, behovet for intimitet samt flugten fra den grå hverdag.

Se den maniske musikvideo herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com