fbpx

Guitarrock for fuld udblæsning – Moorish Idol er klar med ny single

Foto: Nils Johansen

Det kan være svært at skifte bandnavn midt i karrieren, men for det århusianske rockband Moorish Idol (før Hoeligans) er det lykkes meget godt.

Med deres debutsingle “My Cage” får Moorish Idol for alvor slået deres nye navn fast, og singlen lægger en robust grobund for det nydannede rockband.

Singlen hedder “My Cage”, og er en perfekt kombination af guitarrockens mange facetter. Med skiftende dynamiske guitarer, progressive trommer og bas, og en gennemtrængede vokal, efterlader Moorish Idol et solidt indtryk. Specielt ved sangens klimaks i slutningen af nummeret, hvor ens hoved helt automatisk begynder at rocke med.

Om sangen siger bandet selv:

My Cage handler om at blive ældre og mere tungsindig, når verden bliver større og mere uoverskuelig. Om angsten, som er en naturlig del af tilværelsen, men som for nogle kammer over og ender i en ustandselig kamp mod én selv. Alt det har vi prøvet at indkapsle i et minimalistisk og reflekterende lydunivers.

Hvis du har brug for en god portion rockmusik, så giv “My Cage” et lyt herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com