fbpx

Hey Major deler drømmen om en kærlighedshistorie der aldrig fandt sted

Foto: Cameron Danzey

Før hed de Orange O’clock og lavede musik med rødder i stærk brit-rock. Nu har de skiftet navn til Hey Major, og i den forbindelse er stilen også ændret. Nu skaber de nemlig hvad de selv kalder ‘elegant rock’.

“The Station” handler om dagdrømmen om en fremmed. Den slags dagdrøm der kan gå rigtig vidt, men aldrig har et udfald. Videoen til “The station” viser sådan en situation. Drømmen ender som dagdrømme oftest gør, med en ‘vækkelse’, og hovedpersonernes liv fortsætter uden at de nogensinde skænker hinanden en tanke igen.
En sød video om et øjeblik der starter tankerne om en kærlighedshistorie der kunne have været, men aldrig blev.

Singlen fra de canadiske brødre i Hey Major, er præget af en skudsikker bas, dynamiske trommer, klaver og en hengiven vokal. Og den tilhørende video giver blot “The Station” endnu et fint perspektiv.

Efter at have turneret i Australien, vendte brødrene Mickaël og Raphaël Fortin hjem til Canada for at færdiggøre deres første album som Hey Major. Albummet er produceret med Peter Edwards og Franz Schuller og mixet af Chris Shaw (Bob Dylan, Weezer og Wilco) og Tim Palmer (David Bowie, Tears for Fears og U2), og det forventes at blive udgivet dette efterår.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com