fbpx

Indie-rockbandet Spielbergs teaser ny EP med singlen “Running All The Way Home”

Foto: Pressebilde Spielbergs

Med endnu en udgivelse på vej, er 2019 for alvor et år i det norske band Spielbergs tegn.

Oslo indie-rock trioen Spielbergs udgav deres anmelderroste debutalbum “This Is Not The End” tilbage i februar 2019, men til oktober er de allerede klar med næste udgivelse. Den 25. oktober udkommer deres nye EP “Running All The Way Home”, som indeholder helt nye sange såvel som udgivne sange fra deres debut.

Den første single er ude i dag og deler navn med EP’en. Singlen “Running All The Way Home” er en kraftfuld indierock sang med et nærværende indblik i en ungdommelig naivitet. Spielbergs formår her at synge om naiv kærlighed på en håbefuld og ærlig måde, der sikkert klinger genkendeligt hos de fleste. Rent musikalsk holder Spielbergs det samme høje niveau på singlen, som vi blev introduceret for på deres debut, med dens stadionrock-agtige omkvæd, melodiske guitar og pumpende bas og trommer.

Man kan opleve Spielbergs live i København den 8. november på Sorte Firkant Musikfestival 2019.

Lyt til “Running All The Way Home” herunder, og glæd dig til den fulde EP:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com