fbpx

Kiiaras frustrationer får frit løb på “Bipolar”

Foto: Trent Barboza

Elektropopstjernen Kiiara synger om op- og nedture i et usundt forhold på sit nye nummer “Bipolar” .

Kiiara laver alternativ elektropop og har henover sommeren været aktuel med det upbeat nummer “Open My Mouth”. Hun kickstarter nu efteråret med den kontrastfyldte single “Bipolar”.

Sangen behandler Kiiaras frustrationer over et forhold, der går op og ned, frem og tilbage. Den præsenterer på sårbar vis splittelsen mellem tvivlen over, hvorfor man overhovedet er sammen og den sikkerhed og tryghed, som man ikke er klar til at give slip på.

Kiiara siger selv om sangen:

– Bipolar handler om op- og nedturene i et forhold: når den ene person er “all in” og den anden ikke er – og når rollerne konstant skifter. Det kan være spændende og afhængighedsskabende, fordi det er så intenst. Det er ikke kærlighed. Det kan føles som kærlighed, som glimmer og fyrværkeri, men det er mere som at stå i midten af en tornado.

Lyt til “Bipolar” og se den lige så følelsesladede og sårbare musikvideo herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com