fbpx

Kinck’s nye single er en stærk hyldest til selvtilliden

Foto: Juliana Bernstein

“Drip Like Honey” er det seneste single-skud fra den fremstormende sangerinde, og hendes enestående indie-pop.

Den dansk-senegalesiske artist Kinck viste sig i absolut topform, da hun i maj spillede til vores Uimodståelige-koncert i Pumpehusets Byhave, og på hendes nye single “Drip Like Honey”, imponerer hun igen, med hendes unikke indie-pop fusioneret med trap-beats og R&B.

Kinck har skrevet den bastunge-single i samarbejde med UK produceren Alex E (Blinke), og de har tilsammen skabt et bombastisk trap-inspireret track, med fokus på selvtillid og attitude. Kinck forklarer selv sangens tema således:

Jeg kan huske at jeg på min tur mod Alexs studie havde set et lille barn der havde så meget swag, og optur over sig selv, at jeg blev helt fascineret over deres upoleret selvtillid. Det fik mig til at tænke på hvor meget attitude gør for hvordan verden modtager os. Drip er en hurtig opmuntring til at få det lidt vildt over sig selv uden at skamme sig.

Den tidligere ugens upcoming Kinck, lyder selvsikker og skarp på “Drip Like Honey”. Lyt med herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com