fbpx

KING drømmer om Gucci og Prada på sin nye poppede single

Foto: Fredo Moss

“Would you buy me Gucci?” synger KING på sin nye single. Spoiler alert: den er catchy!

KINGs debutsingle “Promise” har mere end en million views på youtube. Siden har hun udgivet en del singler, og nu er hun ude med sin nye single “Gucci”, der er skrevet af KING selv, produceret af svenske Marcus Borrman, og udgivet på den elektroniske producer og DJ Snavs’ label Riotville Records. Singlen er udgivet forud for debutalbummet, der kommer i starten af næste år.
KING, der til daglig går under navnet Gabriela Olmedo, er født i København af en cubansk mor og chilensk far. Hun er vokset op med masser af musik og startede som danser, indtil hun i 2016 udgav sin første single “Promise”. Hendes mål er, at musikken ikke må være for poleret. Der skal være et hint af oprør og attitude, og det fornemmer man på den nye single. “Gucci” er et moderne pop-nummer med en elektronisk kant – og så er den virkelig catchy.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com