fbpx

Lil Halima er fortaler for kvinderne på ny og catchy single

Foto: Sara Saeidi

Vi har længe holdt øje med spirende Lil Halima, der synger om ungdommen og alt hvad der rør sig i hendes liv over lækre R&B beats. Læs med om hendes seneste single her.

Vi har før rost norske Lil Halima til skyerne og spået hende en lys karriere. Hendes nyeste single” 911″ er nu ude og vi er vilde med den her på redaktionen! Lil Halimas behaglige vokal inviterer os ind i hendes fine pop- og R&B univers, på det lækre og catchy melodiske track, som er perfekt til en solrig efterårsweekend.

“I’m not a doctor, i’m not here to fix you, figure your own shit out.” Sådan starter sangerinden ud på “911”. En tekst der vidner om at Halima er træt af at kvinder skal fikse mænd og bruges som var de objekter. Sangen handler om mænd, der udnytter kvinder mentalt og dræner dem for energi ved at læsse deres problemer over på kvinden, hvorefter de forlader hende, når de ikke har brug for hende mere. Men som Halima tydeligt indikerer, er hun ikke fan af at kvinder skal sætte sig selv som anden prioritet for mandens behov og nydelse. På sangen synger hun selvfølgelig det meste af tiden, men til slut taler hun, hvilket gør tekstens budskab endnu mere stærkt, da man som lytter holder ørene ekstra åbne.

-Ærligt, da jeg lavede den her sang befandt jeg mig et sted I livet hvor alle mine veninder havde problemer med forhold. Og for mig var det så meningsløst at se hvordan de her problemer kom fra ødelagte, usikre mænd. Selvfølgelig er forhold komplekse og der er flere faktorer der spiller en rolle, men jeg snakkede med en ven om hvor dumt det er at nogle drenge bruger piger som et trygt og helende pusterum og dræner dem før de kommer videre og går. Sådan er det sikkert også for nogle mænd, men jeg så tingene fra mit eget perspektiv. Vi er over det her, piger. ‘Så længe han elsker mig er det fint’ er ikke nok når du ser din mand i fængslet og han stadig er dig utro!

Sådan beskriver Halima inspirationen til sangens omdrejningspunkt.

“911” bliver sammen med singlen “Booty” en del af Lil Halima og svenske producer Cantos nye mixtape Brown Girl Diary som udkommer den 4. Oktober. Imens vi glæder os til dette kan du høre den stærke og groovy single fra den spirende girlpower-sangerinde her:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com