fbpx

Lillevangens nye solrige track varsler om en lovende fremtid for kvartetten

Foto: Jakob Østergaard

Lillevangens nye single “Morgensol” er det perfekte nummer til din sommerforelskelse.

Den spirende gruppe Lillevangen har tidligere spillet på blandt andet Smukfest og Nibe Festival. Bandet har sin oprindelse i Aalborg, og selvom de er forholdsvis nye på den danske musikscene, har de fire jyske drenge allerede 70.000 afspilninger på Spotify og Soundcloud. Nu er de klar til at fortrylle med fløjlsblød R&B og ambiente elementer på nummeret “Morgensol”.

I modsætning til mange af gruppens andre numre er “Morgensol” karakteriseret af en mindre rå tone. I følge bandet handler nummeret om blind kærlighed: At være fuldstændig opslugt af en anden person på både godt og ondt.

Med vævende vokaler, et laid-back beat og blødt flow giver nummeret associationer til en solopgang midt på sommeren ved det danske hav. Vi glæder os til at fordybe os endnu mere i Lillevangens solrige univers.

Giv “Morgensol” et lyt herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com