fbpx

Live Camp-deltagere gennem tiden: Lydmor, ANYA, Farveblind og Alexander Oscar

Foto: ANYA // Jonas Fogh

Siden Live Camp fik sin begyndelse i 2011, har der stået mange spirende og talentfulde artister på scenen i Skanderborg. Vi har taget en snak med fire af de kunstnere, der gennem tiden har været med til at gøre opvarmningsdagene på Smukfest udholdelig, og spurgt ind til deres oplevelse af at have deltaget i konkurrencen om at åbne Bøgescenen.

Lydmor

Deltog i 2011

På programmet til den allerførste Live Camp konkurrence, der foregik i 2011, kunne man blandt andet spotte den i dag erfarne artist Lydmor. Siden da har hun optrådt med sin melodiske og elektroniske popmusik på et utal af festivaler og venues – blandt andet på Northside Festival i år, hvilket var en koncert, vores anmelder beskrev som »et stort væld af neon og club-tracks«. I interviewet nedenfor fortæller Lydmor lidt om sin oplevelse af Live Camp, og hvor hun var i sin karriere på daværende tidspunkt.

ANYA

Deltog og vandt i 2015

Den dygtige artist ANYA, som efterhånden er anderkendt af mange for sine ørehængende popmelodier, deltog i Live Camp konkurrence tilbage i 2015 – og løb endda også med sejren. Der er ingen tvivl om, at det var fuldt ud fortjent, hvilket numre som “Snap Back” og “Need to Know” på daværende tidspunkt beviste. I dag – fire år senere – er hun aktuel med sit debutalbum Faith, og vi er stadig ligeså begejstrede for den talentfulde artist.

Farveblind

Deltog og vandt i 2016

Det fremadstormende techno-act Farveblind startede for alvor deres rejse med musikken, da de i 2016 vandt Live Camp konkurrencen og skulle åbne Bøgescenen. Duoen – bestående af Magnus Pilgaard Grønnebæk og Jens Asger Lykkeboe Mouritzen – sagde på det tidspunkt begge nej til studiepladser og begyndte at satse seriøst på musikken. Det har efterfølgende medført et utal af liveshows, der i år kulmineret i debut-EP’en Boxes, som de blandt tager med sig på en længere efterårsturné. Hør duoen fortælle lidt om deres overvældende oplevelse i starten af deres karriere.

Alexander Oscar

Deltog i 2018

Den charmerende popsnedker Alexander Oscar har det seneste år stormet frem på den skandinaviske musikscene med monsterhittet “Complicated” i selskab med den svenske sangerinde SVEA. Sidste år spillede sangeren til Live Camp, og selvom han ikke løb afsted med sejren, imponerede hans optræden så meget, at han blev inviteret tilbage til Smukfest på det officielle program i år. Alexander Oscar fortæller her lidt om den store koncertoplevelse til Live Camp, og hvad det fik af betydning for hans efterfølgende karriere.

Også i år var en succesfuldt Live Camp, hvor du blandt andet kunne opleve Alva Ravn, som var vores bidrag til konkurrencen, den energiske Theo X og elskværdige Bette – for ikke at glemme Mekdes, der endte med at løbe med sejren. Læs mere her.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com