fbpx

M. Rexen leger med genrer på det opløftende nummer “Lumia”

Foto: Søren Solkær Starbird

Verdensmanden M. Rexen er kendt for at eksperimentere med genrer på sine numre og hans seneste udspil “Lumia” er ingen undtagelse.

M. Rexen er kendt for sit uforudsigelige musikunivers, der blander genrer på kryds og tværs. Han kalder det selv for “wildstyle” – og vi er da også ret vilde med hans stil. Hans foranderlige tone er inspireret af diverse kulturer og mennesker, som han har mødt da han rejste verden rundt. Vi har tidligere udtrykt vores begejstring for verdensmanden, som vi gav 5 velfortjente stjerner på dette års Roskilde Festival.

Nummeret “Lumia” er første udspil fra det kommende album And they danced, som skulle være dedikeret til resten af M. Rexen bandet – “Lumia” er navnet på bandets violinist og korsanger, som M. Rexen beskriver således:

– Den eneste violinist, som kan røre mig. En utrolig stilfuld og farverig fugl fra paradiset. Hun bringer så meget til M. Rexen bandet. Hendes korstil var den første, der kom ind i bandet og var med til at forme tonen fra begyndelsen. Hun har været min veninde i mange år, og vi har været igennem mange forandringer sammen. Jeg er så glad for, at have hende med på den her rejse sammen med os.

Nummeret er – meget karakteristisk for M. Rexen – grænsesøgende genremæssigt og præget af en opløftende tone, som bandet håber at smitte lytteren med.

Giv “Lumia” et lyt herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com