fbpx

Mekdes sætter gang i fødderne med sin nye single “Lose A Minute”

Foto: Navidtollah

Nummeret “Lose A Minute” er allerede blevet luftet til de koncerter, Mekdes har givet i løbet af sommeren. Men nu er det altså ude til fri streaming for alles ører.

Mekdes er lidt af en nybegynder en scene, da hun kun har optrådt live i et lille års tid. Men det mærkes ikke på det 21-årig soulstjerneskud, og det ændrer bestemt heller ikke på, at hun har haft et vildt 2019. Hun spillede blandt andet hele tre koncerter på årets Smukfest – herunder åbning af Bøgescenen som resultat af at have vundet Live Camp.

Den nye single “Lose A Minute” er produceret af Trinity Music Group, men Mekdes kan også selv. Hjemme i sit studie i Kolding, er hun efterhånden selvlært sangskriver og producer og bruger det meste af sin tid på at polere sine nye sange til det kommende debutalbum – når hun ikke er ude at optræde vel at mærke.

Man mærker inspirationen fra idolet Nao, men lyden er stadig Mekdes egen. Let og legende ruller Mekdes stemme over det ene gedigne neo-soul track efter det andet. Det gælder selvfølgelig også den nye upbeat single “Lose A Minute”, der allerede har været med ude live. På tracket får vi endnu en smagsprøve på Mekdes variable stemme og sammen med det skønne kor og et kvikt R&B beat, er det svært at sidde stille til.

Giv “Lose A Minute” et lyt her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com