fbpx

Milky Chance annoncerer nyt album og dropper single domineret af deres genkendelige lyd

Foto: Anthony Molina

I 2013 regerede megahittet “Stolen Dance” på den elektroniske, alternative indierock-scene. Nu er duoen klar med endnu en single forud for deres tredje album.

“The Game” er den seneste udgivelse fra den tyske duo Milky Chance, der i samme omgang har annonceret deres tredje album Mind The Moon, der udkommer den 15. november. Udover “The Game”, vil nummeret “Daydreaming”, lavet i samarbejde med Tash Sultana, være at finde på det kommende album.

Milky Chance består af Clemens Rehbein og Philipp Dausch, og de kom frem i lyset med nummeret ‘Stolen Dance’. Hittet har siden været med duoen rundt i over 40 lande, og ikke mindst på festivaler som Glastonbury og Coachella. Og de har da også lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega. Debutalbummet Sadnecessary blev multiplatin i flere lande, efter at verden opdagede gruppen i amerikanske TV shows som The Tonight Show med Jimmy Fallon, og Jimmy Kimmel Live.

Hvis man spørger duoen selv, handler “The Game” om:

– Følelsen af ikke at vide, hvordan man styrer sit nådeløst skiftende liv. Det ene øjeblik bygger du noget du er i fred med, det andet, løber du ind i en minimal ændring, som fjerner stabiliteten. Det er sandsynligvis nemmere at lære at svømme end at bygge sin egen ø.’

Med singlen følger en intergalaktisk roadtrip-video. Se den selv her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com