fbpx

Nordiske Hits // Uge 36

Foto: Elliot // Petra Kleis

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 24 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Elliot – “would you cry if i died”

Elliot er ikke fremmed på en scene. Efter adskillige musical hovedroller, blandt andet i “Billy Elliot the Musical” (deraf kunstnernavnet) og stor success med at dele covers på Instagram, har han nu fundet sin egen lyd, og deler den for første gang med EP’en i don’t like to have fun. EP’en består af fire ud af de i alt 20 numre Elliot har lavet. Sangeren, med det borgerlige navn Carl-Emil Lohmann, er blot 17 år gammel, og har over 200.000 Instagram-følgere. Nu kan de, og alle os andre nyde godt af Elliots egne sange, blandt andet “would you cry if i died”.

M.I.L.K. – “Prisoner (feat Benny Sings)”

Danske M.I.L.K. har fået opbakning fra Rolling Stone Magazine, og med sin energiske, genrebøjende tracks, er deres begejstring forståelig. M.I.L.K., eller Emil Walt som han hedder, har nu slået sig sammen med indie-sangskriveren Benny Sings på nummeret “Prisoner”. Her hører vi M.I.L.K.s stemme og Benny Sings klaver blende sammen til et low-key festligt track. Dette er den første af flere singler, der i løbet af 2019 bliver udgivet, og til sidst vil udgøre et debutalbum i foråret 2020.

Moon Loves Honey – “Crystal Clear”

Så er vi nået til playlistens psykedeliske indspark. Vi har allerede bragt opmærksomhed mod netop dette, men singlen “Crystal Clear” fra Moon Loves Honey fortjener altså lige et ekstra skud ud. For det er så fedt, når danske artister kan skabe lyd i international liga, og det gør Jeppe Dengsø (guitar og vokal), Johan Gudmandsen (bas), Ludvig Kastberg (trommer) og Albert Burchardt (synth), tilsammen Moon Loves Honey på singlen “Crystal Clear”. Hvis du ikke allerede har hørt den, kan du gøre det fra vores playliste – og husk også at tjekke den tilhørende animerede video ud.

Ellers tilføjet:

Moorish Idol – “My Cage”
LOLA – “Deep Soul”
Masasolo – “My Head Is a Radio”
TÅRN – “Under Himmeltag”
Fribytterdrømme – “Det Skinnende” (feat. Lydmor)
Kippenberger – “Søerne” (feat Katinka)
Hymns from Nineveh – “Stråle – Tåre – Dråbe”
Søren Manscher – “Jeg Ser Lagener Blafre I Vinden”
Lee Bowie – “Tubes”
INTET ALTID – “Carina II”
Jørck – “Heat”
Boblebad – “Crazy Japan (EP)”
I See Rivers – “Collide”
Lillevangen – “Morgensol”
Fieh – “Samurai / When The Summer Is Through”
Nicklas Sahl – “Four Walls”
Orla Engstrøm – “i need a milli”
Visiteur – “Cell Block Lawyer”
Astrid S – “Trust Issues”
Freja Kirk – “Pussy Gone Wild”
Rebecca Lou – “Ugly Smile”

Følg playlisten her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com