fbpx

Nordiske Hits // Uge 38

Foto: Blood Child // Klaus Boje Nielsen

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 21 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Blood Child – “Psycho”

Den danske spirende post-punk gruppe Blood Child er netop udkommet med deres debut-EP Shower Me, som skulle være inspireret af bandets fælles opvækst i Thy – tilsat strøm og larm. Bandets musik kan give associationer til Sonic Youth og Nirvana, men deres blanding af 70’er punk og grunge fra 90’erne bærer alligevel et personligt præg. “Psycho” er andet nummer på Blood Childs debut-EP og må siges at beskrive essensen af bandets karakteristiske lyd ret godt. Blood Child kan opleves lige om lidt på Reeperbahn Festival – og i den forbindelse har vi sat dem på vores liste over 10 danske navne, vi ser frem til at opleve på dette års showcasefestival.

MOZAÍK – “In Love Again”

Fredericianske Linette Damsted laver under aliasset MOZAÍK ørehængende og letfordøjelig popmusik. Selvom MOZAÍKS energiske pop tidligere er blevet sammenlignet med blandt andet MØ og Fallulah, bærer hendes melodiøse numre alligevel et friskt præg, som gør dem svære at modstå. “In Love Again” er et upbeat og sprudlende kærlighedsnummer, som giver deja vu til sommerens varme og fester her i efterårets regnfulde vejr.

rosegold – “Worthless”

Dansk-britiske rosegold er i stand til at koble smooth R&B med stilsikker hiphop på sådan vis, at man får lyst til at trække i danseskoene, hvorend man befinder sig. Duoen består af brødrene Ephraim og Joshua Duncan og deres nyeste nummer “Worthless” er præget af caribiske rytmer, som er med til at adskille tracket fra gruppens tidligere singler. Nummeret er desuden karakteriseret af brødrenes internationale og dansable lyd, som gør duoen til dét bemærkelsesværdige upcoming hiphop band, som de er.

Ellers tilføjet:

Lokoy, Stefanos Yowhannes – “Play”
GENTS – “Right on time”
Carl Emil Petersen – “Tiden flyver”
Betty Bass – “The Sweet Role”
Ida Wenøe – “Change Me a Little”
Lil Halima – “911”
Kara Moon – “Sky”
Penny Police – “There is More”
Kwamie Liv – “All The Other Boys”
M. Rexen – “Lumia”
Dør Nr. 13 – “INDENI”
Soft Ride – “Wasteful Nights”
Marie Key – “Tænker på os to”
Kinck – “Drip Like Honey”
Saint – “Wonder”
EmmaDop – “Fitness”
Ozzy Wacko – “Out 4 the Season”
TERESE – “FANTASY”

Følg playlisten her:

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com