fbpx

Okay Kaya går undervands på “Ascend and Try Again”

Foto: Coco Capitán

Den norske skuespiller, model og musiker Okay Kayas nye single er en følsom og intim oplevelse.

Norske Okay Kaya brød igennem som musiker i 2015, og har siden da udgivet debutalbummet Both, og turneret USA med den canadiske musiker og sanger Tobias Jesso Jr. Nu er sangerinden ude med første forsmag på sit nye album – singlen “Ascend and Try Again”.

“Ascend and Try Again” stammer fra et tilbud Kaya fik om at medvirke i en svensk film, der krævede, at hun skulle træne til professionel dykker. Her opdagede sangerinden, at dykker-teori mest af alt minder hende om en række psykiske mantraer, og det er her fraserne på “Ascend and Try Again” har sin oprindelse.

Nummeret er mere intimt end hendes forrige album, der var præget af en kynisk undertone. Det minimalistiske track gøres op af Okay Kayas inderlige vokal og de monotone gentagelser af dykkerinstruktionerne, som sammen skaber en, på en gang, både angstfuld såvel som beroligende oplevelse.

Lyt til “Ascend and Try Again” herunder og se den ligeså intime musikvideo:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com