fbpx

Reem er i sit rette element på klagesangen “Stay”

Foto: Elisabeth Eibye

Dansk-palæstinensiske Reem er et godt eksempel på den elektropop, der er præger den skandinaviske musikscene i øjeblikket. Hun er netop udkommet med den catchy single “Stay”.

Den spirende popstjerne Reem har en fortid i det danske X-factor, men er en af de få, der har formået at starte en karriere op efter programmet. Sangerinden deltog i programmet i 2016, hvor hun kom på en velfortjent andenplads – og efterfølgende blev tilbudt en pladekontrakt. Det unge stjerneskud har allerede en del singler i bagagen, og nu er hun ude med endnu et udspil – nummeret “Stay”.

“Stay” er et forførende elektropop nummer med et omkvæd, der trækker på elementer fra gospelgenren, og som flot fremhæver Reems kraftfulde vokal. Sangen leger med temaer som ung naivitet og den håbløse kærlighed. Singlen er et catchy og dansabelt track, der fremhæver Reem som spirende skandinavisk popstjerne.

Giv “Stay” et lyt herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com