fbpx

Reeperbahn Festival tilføjer yderligere 19 acts til plakaten

Foto: Gents // Dennis Morton

Reeperbahns program er efterhånden kilometerlangt – men nu tilføjer festivalen altså 19 acts mere til programmet.

Tidsplanen er online, programmet er komplet – og så alligevel. Reeperbahn har netop annonceret 19 nye navne, som gæster festivalen i år.

På listen finder man blandt andre danske Josephin Bovién, hvis glitrende R&B længe har haft os under en fortryllelse. Hendes uimodståelige beats og varme atmosfæriske lyd giver den unge sangerindes numre en sensuel tone, der gør dem helt uerstattelige.

Udover Josephin Bovién bemærkes den københavnske duo Gents, der er kendt for deres 80’er-nostalgiske synth lyd. Bag den dynamiske elektropop duo finder man Niels Fejerskov Juhl og Theis Vesterløkke, der gang på gang har forført os med deres dynamiske popkreationer – blandt andet til Manna Life i sommer, hvor de begejstrede med deres glimtende synthesizers. Udover de to danske stjerneskud tilføjes de islandske artister Teitur Magnússon og Gabríel Ólafs som repræsentanter for norden til dette års Reeperbahn.

I forlængelse af plakatens udvidelse præsenteres prisen New Music Award for første gang med sin nye lokation på Reeperbahn. En award for upcoming artister, som dette år kan findes på branchefestivalen i Hamborg. Den er opdelt i to kategorier: Newcomer of the Year og Shooting Star of the Year. Prisen fuldender dermed listen over forskellige priser, der tildeles flere roller i musikbranchen.

De 15 andre tilføjelser til plakaten:

IDER (GB)
HUNDREDS (DE)
Skinnyblackboy (DE)
Ensemble Resonanz (DE)
Sorry (GB)
Fangclub (IE)
MAL ÉLEVÉ (DE)
MALONDA (DE)
Ecce cello (ES)
Teresa Bergman (DE, NZ)
Scotch & Water (DE)
Danai Nielsen (GR)
Mia Morgan (DE)
Joel Baker (GB)
Cari Cari (AT)

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com