fbpx

Soccer Mommy kæmper med sine indre dæmoner på den nye single “lucy”

Foto: Brian Ziff

Den amerikanske dronning af lo-fi soveværelses rock har allerede taget verden med storm med numre som “Your Dog” og “Cool” – nu er hun klar med ny hårdtslående single.

Det er ikke lang tid siden vi oplevede den 22-årige Sophie Allison aka Soccer Mommy på det intime Ideal Bar – hvor koncerten blev beskrevet med de flotte ord: »…Soccer Mommys musik kan fremkalde cinematiske øjeblikke, der både formår at være utrolig storladne og helt tæt på – som den selvreflekterende stund på en lang køretur eller varme sommernætter gennem storbyen…«

Den Nashville-fødte musiker har efter det internationalt anerkendte album Clean fra sidste år været det meste af verden rundt med sin rå attitude, sitrende guitarriffs og hudløst ærlige lyrik. Nu er sangerinden tilbage med sin første opfølgende single “lucy”, og vi kan ikke få armene ned.
Selv fortæller Allison om sangen:

“lucy” er en rigtig sjov sang for mig, fordi den har en mørk, ond vibe. Sangen handler om at kæmpe med sine indre dæmoner og egen moralitet, men jeg maskerede det med scenariet om at blive forført af djævlen. Jeg er rigtig spændt på at dele den med verden, fordi jeg synes den viser en anden side af min sangskrivning.

Efter mange år med turnéer, er den unge sangerinde ikke koncerttræt endnu – allerede fra næste uge tager hun afsted som supportact for Vampire Weekend og efterfølgende Wilco.
Vi håber på, at den nærmeste fremtid giver os endnu mere ny musik fra Soccer Mommy – men indtil videre hører vi “lucy” på repeat.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com