fbpx

Sunx åbner op for følelserne på den nye single “Heartbreaker Bye”

Foto: Jonas Bang

Den talentfulde sanger og sangskriver er klar med ny single med soloprojektet Sunx forud for kommende debutalbum.

Morten Winther Nielsen har allerede haft stor succes både som frontmand i bandet Treefight For Sunlight og ikke mindst som producer og sangskriver for popkometen Jada. Med sit soloprojekt Sunx har multitalentet udfoldet sit eget personlige musikunivers – der har resulteret i singlerne “Dude” og “Like a Drive in the Night, Pt. 2”.

Nu åbner sangskriveren op for de dybe følelser på singlen “Heartbreaker Bye”. Angst og ensomhed kan være overvældende følelser efter et langt forhold – og det er netop hvad nummeret indrammer. Sårbarheden er tydelig i Sunx luftige falcet, der smukt svæver over den minimalistiske produktion, med nærværende synthoverflader og sentimentale korharmonier.
Singlen kommer forud for Sunx debutalbum Caress, som lander den 25. oktober. Lyt til det hjerteskærende ærlige nummer, og se den stemningfulde musikvideo her:

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com