fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 36

Foto: Alessia Cara // Universal Music Group

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Alessia Cara – October

Alessia Cara er berømt for sit feminine og empatiske popunivers, hvor hun blandt andet er fortaler for kropspositivisme. Hendes nyeste single “October” er en del af det spritnye album “The Summer”. Cara siger selv om sangen i et Instagrampost: »Jeg skrev sangen om en periode, hvor jeg følte mig mere tilpas end nogensinde før. Den handler om at hele og finde ud af, at nogle følelser er lige så smukke som uundgåeligt flyvske. Så meget at jeg ville fange dem før de var fløjet væk.« Nummeret indfanger på fin vis livet og sommerens forgængelighed og desperationen efter at holde fast i de gode tider og ærgrelsen, når de forsvinder.

King Princess – Ain’t Together

Med bangers som “1950”, “Pussy Is God” og “Prophet” og en særlig androgyn karakter, er den 20 årige Mikaela Strauss blevet et queer-ikon med sit alias King Princess. Den Brooklyn-baserede multimusikalske King Princess har smidt sin tredje single “Ain’t Together”, fra det kommende debutalbum Cheap Queen. På singlen hylder hun forhold uden etiketter: “We say ‘I love you’ but we ain’t together. Do you think labels make it taste much better?” Den Brooklyn-baserede sangerindes hits rummer alt fra atmosfæriske synths, til genrer som bedroom pop og elektronisk dance. Med sin soulfulde stemme, og ingen ringere end Father John Misty på trommer, har King Princess nu også et chill nummer på listen, med “Ain’t Together”.

Mahalia feat Ella Mai – What You Did

Den unge sangerinde, sangskriver og guitarist Mahalia, skaber alternativ R&B, med en lyd som Ms. Lauryn Hill og Erykah Badu. Mellem sit første album Diary of Me, og det netop udgivne Love And Compromise, smed Mahalia en perlerække af singler på gaden, heriblandt “Sober”, der skabte global opmærksomhed mod den unge sangerinde, efter en COLORS-session.
Love And Compromise har Mahalia samarbejdet med producerne Sounwave (Kendrick Lamar, St. Vincent), DJ Dahi (Drake), Sam Dew (Taylor Swift) og Pop Wansel (Ariana Grande). På albummet finder man nummeret “What You Did”, hvor Mahalia har teamet op med en anden britisk R&B sangeringe – den Grammy-vindende Ella Mai.
Mahalia rammer forresten Lille Vega den 4. december i år.

Ellers tilføjet:

Mekdes – “Lose A Minute”
Orla Engstrøm – “i need a milli”
Frederik Leopold – “Won’t Stop Me”
Jonas Blue, HRVY – “Younger ”
Mason J – “Don’t Mind Me”
Tove Lo feat Kylie Minogue – “Really don’t like u”
Soon – “Feel”
Mads Langer – “Eyes Closed”
KESI – “Ung & Dum”
Anna of the North – “Dream Girl”
Stormzy – “Sounds Of The Skeng”
Kiiara – “Bipolar”
Camila Cabello – “Liar”
Jax Jones, Ella Henderson – “This is Real”
Drax Project feat. Six60 – “Catching Feelings”
Greta Van Fleet – “Always There”
Pia Mia, YG – “Feel Up”
girl in red – “bad idea!”
Melanie Martinez – “Strawberry Shortcake”
Grimes feat i_o – “violence”
TERESE – “Angstens Symfoni”
Amanda Tenfjord – “Kill The Lonely”
Post Malone – “Allergic”

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com