fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 37

Foto: IVA // Anna Kabana

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

IVA – “Motionless”

IVA er Danmarks nye lovende pop-navn. Energi, melankoli og et drys chillness er sammenkogt i den store pop-gryde debutsinglen “Motionless” er blevet tilberedt i. Nummeret er produceret af ZAYNT, og handler blandt andet om, hvordan man i uventede situationer, kan gå i stå. IVAs musik er inspireret af både pop- og rockikoner som Lady Gaga, Muse og Billie Eilish, og derudover hører man Dua Lipa som tydelig inspirationskilde i IVAs kontrolerede stemme. Vi er spændte på mere fra IVA’s rå, poppede univers.

Fieh – “Glu”

Vi er som bekendt ret pjattede med den norske oktet Fieh. Det gælder selvfølgelig også deres nye groovy single “Glu”, der skaber den perfekte fredags-stemning der giver en fri, afslappet følelse, samtidig med at man ikke rigtig kan sidde stille. “All these old men can not tell me what to do” synger forsanger Sofie Tollefsbøl, og små lyriske provokationer som dette er med til at peppe sangen ekstra op. Husk at du til oktober kan finde de otte instrumentalister i København og Aarhus.

Olivera- “I Can’t Sleep”

Vi har været forbi Danmark og Norge på denne uges uimodståelige, og nu er det blevet tid til at runde Finland. De har nemlig også et lovende navn på listen – Olivera hedder hun, og pop-stjerneskuddet har allerede arbejdet med en del dj’s, blandt andre Tiësto. Hun er nu tilbage med singlen “I Can’t Sleep”, som vil få en plads på den kommende EP.

Ellers tilføjet:

Lil Halima – “911”
Kwamie Liv – “All The Other Boys”
Betty Bass – “The Sweet Role”
Bull – “Love Goo”
Charli XCX feat Troye Sivan – “2099”
Lana Del Rey, Miley Cyrus, Ariana Grande – “Don’t Call Me Angel”
FKA twigs feat Future – “Holy Terrain”
Perfume Genius – “Eye in the Wall”
Cold War Kids – “Waiting For Your Love”
Ella Henderson – “Glorious”
LOVA – “Daddy Issues”
Nina Nesbitt – “Black & Blue”
Milky Chance – “The Game”
Bebi Monsuta and ABRONCA – “Brazilian Sound”
Black Coffee, Usher – “LaLaLa”
The Knocks, Gallant – “Exit Sign”
Charli XCX “White Mercedes”
Burhan G – “Over Dig”
Stepz – “BeBe”
Charlie Puth – “Mother”
The Ju, Young Thug, J. Cole, Travis Scott – “Tha Judon”
Artigeardit – “Lov Mig 1 Ting”
KÅ og Emil Kruse – “Føles Godt”
Blaue Blume – “Lovable”

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com