fbpx

Vil du kickstarte din karriere som professionel musiker?

Foto: Stock

Innovative Artist Academy er et skræddersyet karriereforløb, hvor du kan blive klogere på, hvordan du som udøvende artist slår igennem i musikbranchen. Ansøgningsperioden for forårets forløb er nu åben, og hvis du vil forfølge din drøm om at blive professionel artist, så læs med her.

Det er svært at få foden ind i musikbranchen, hvis ikke man har kontakterne på plads fra starten, og desværre er det for de færreste artister umuligt at slå igennem med bare talent alene. Hvis du har svært ved at navigere i, hvordan du som udøvende artist, tager din musik ud fra hjemmestudiet, eller hvordan man skaffer spillejobs og skiller sig ud fra mængden, så er Innovative Artist Academy måske lige det springbræt du har brug for.

Det kreative karriereforløb tager dig, med seks skræddersyede moduler, gennem forskellige aspekter i musikbranchen, som er væsentlige at kende til, når du vil kickstarte din karriere som artist. Med erfarne og branchekyndige undervisere fra store virksomheder som Universal Music Denmark, VEGA, Smukfest, 3rd Tsunami Agency, Playground Music og Northside, får du et grundigt indblik i, hvordan du som musiker forholder dig til PR og marketing, udgivelse af din musik, live booking, sangskrivning, branding og meget mere.

Efter at have gennemført forløbet modtager du et kursusbevis, som du blandt andet kan bruge til dit CV. Derudover får du mulighed for fremover at deltage i netværksbegivenheder gennem en lukket gruppe, der udgøres af tidligere kursister og branchefolk.  Prince Ange Constant Gbouablé – tidligere deltager – har sagt følgende om sin oplevelse på kurset:

Lyder det som noget for dig, kan du sende din ansøgning til forårets forløb lige her, hvor du ligeledes kan læse mere om de forskellige moduler. Kurset kan taget i både Roskilde og Aarhus og ansøgningsfristen er den 3. november.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com